مشاوره حقوقی رایگان - روند پیگیری پرونده برای افراد زیر 18 سال

با عرض سلام و خسته نباشید ،
دوست من رو به جرم حمل مواد مخدر (گل یا همون شاهدونه ، کمتر از یک گرم ) گرفتن و بردن کلانتری و بعدم دادگاه و قاضی ام گفت برو روز کاری بعد بیا دنبال کارات.
مشکل اینجاست که دوست من متولد هشتاده ، تیر ماه هشتاد ، ولی تاریخ تولدشو گفته 79 ، اون طوری که به من گفت توی فرم جایی ننوشته 79 ، فقط به مامورین گفته و جوری صحبت کرده که انگار به سن قانونی رسیده .
میخواستم بدونم برای ثبت نام ثناد و گرفتن سابقه کیفری و... مشکل به وجود میاد براش؟ و اگه میاد دروغ گفتن به مامورین مجازات داره؟
خیلی ممنون از وقتی که میگذارید.

پاسخ ها :

جرایم افراد زیر 18 سال مواد مخدر