مشاوره حقوقی رایگان - مقدار دیه پاره شدن تاندون E دست راست

سلام و عرض خسته نباشید طی درگیری با یکی از دوستان به دست قسمت مچ دست راست بنده ضربه ای با چاقو وارد شد باعث پاره شدن تاندون E دست من شد و مجبور ب عمل ترمیم تاندون دست شدم و 13 تا بخیه نیز خورد و تاندون دست نیز التیام یافته است ،مقدار دیه حدودا چقدر میشود؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعیین میزان دیه با پزشکی قانونی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود میزان دیه با تشخیص پزشکی قانونی تعیین و ازطریق اجرای احکام محاسبه خواهد شد.