مشاوره حقوقی رایگان - مقدار دیه پارگی تاندون و رباط

سلام علیک
بنده در حادثه تصادفی که چند وقت پیش داشتم دست راستم از ارنج تا نزدیک مچ خراشیده شد و روی مچ 3 عدد بخیه دارم
روی سرم پاره شد و 8 بخیه خورد و انگشت شصت راستم پاره شد و دوبار جراحی رباط ها و تاندونم که پاره شده بود را داشتم در تاریخ 10/10/1400
به نظر شما تقریبا چه مقدار پول دیه میشه؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

درصد دیه صدمات و جراحات وارده توسط پزشکی قانونی تعیین خواهد شد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید در پزشک قانونی میزان وعمق جراحات مشخص شود و بر اساس ان دیه تعیین میگردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعیین میزان دیه با پزشکی قانونی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود میزان دیه با تشخیص پزشکی قانونی تعیین و ازطریق اجرای احکام محاسبه خواهد شد.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،میزان دقیق دیه و درصد آن توسط پزشکی قانونی تعیین میشود.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نیاز به اظهار نظر پزشکی قانونی دارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

میزان درصد دیه با پزشکی قلنونی و محاسبه آن با اجرای احکام می باشد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام میزان دیه توسط پزشکی قانونی تعیین می‌گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

تعیین دیه با توجه برمیزان آسیب مشخص خواهد شد

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلاگ. با توجه به میزان اسب های وارده در نظریه پزشکی قانونی و رای دادگاه ب تفکیک بر اساس نام جراحات دیه مشخص خواهد شد. جهت دریافت راهنمایی بیشتر حکم خود را با هماهنگی سایت برایم ارسال نمایید تا بتوانم میزان تقریبی دیه را برایتان مشخص کنم

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

درصد دیه را پزشکی قانونی در معاینه قید میکند