مشاوره حقوقی رایگان - فرار از دین و گرفتن ماشین

سلام من با همسرم به مشکل خوردم قبل از اینکه که بخاد برای مهریه اقدامی بکنم ماشین خودم از طرف تعویض پلاک به نام مادرم زدم بعداز تاریخ تعویض پلاک از طرف همسرم به مدت 45روز بعد اقدام به مسدودکردن اموالم کردن بخاطره مهریه آیا الا میتونن ماشین توقیف کنند یا بخوان فراز دین بزنن محکوم بشم؟؟؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ماشین قابل توقیف نیست و فرار از دین محسوب نمی شود.
تحت شرایطی می تواند زوجه دادخواست ابطال معامله صوری بدهد که زمانبر است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ماشین قابل توقیف نیست و فرار از دین محسوب نمی شود.