مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه ملک

سلام،من مستاجر یک‌ واحد مسکونی هستم برج 3 قراردادم تمام شد، اجاره نامه ها طبق مصوبه کرونا به مدت یکسال خودکار تمدید شد وطبق درصدهای تعیین شده افزایش اجاره راپرداخت کردم،بعداز6ماه موجر درخواست تخلیه به بهانه ازدواج پسرش کرد،ولی هیچ مدرک محکمه پسندی ارائه نکرد وحکم‌ تخلیه گرفت،آیا واقعا میتواند واینکه بعداز تخلیه میتواند ملک رابه کسی اجاره دهد؟ باتشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در مهلت قانونی اعتراض کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

مهم اثبات نیاز شخصی برای خود یا افراد تحت تکفل است.برای بعد از دستور تخلیه دادگاه تکلیفی ندارد.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

هیچ قراردادی خود به خود تمدید نمیشه ثانیا امسال شرایط بحرانی و ضررورتی برای کرونا نبوده است مردم همه کار میکنند تخلیه هم جز ان ثالثا مصوبات ستاد کرونا قانون موضوعه نیست رابعا محکمه پسند هم نیست خامسا از نظر شرعی هم وقتی مالک راضی نیست تخلیه کنید و ..‌

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام مهم اثبات نیاز شخصی برای خود یا افراد تحت تکفل است