مشاوره حقوقی رایگان - فوت یکی از موکلان در وکالت فروش خانوادگی

باسلام پس از فوت پدرفرزندان وهمسرمتوفی دردفترخانه حاضرولی بجای تنظیم سند وکالت فروش بنام یکی از پسرهای خانواده صادرگردیده دراصل دخترهاومادرسهمشان رابه 3تاپسرخانواده بخشیده اینک پس از6سال مادرخانواده که خودیکی ازموکلین و مادر3 پسرو2 تاازدخترهامیباشد فوت نموده ( دودختر با3 تاپسر خانواده تنی وازیک پدرومادر ولی دودختردیگرناتنی وازیک مادردیگرکه مادرشان 50سال پیش فوت نموده)
سوال1 لطفا. آیاوکالت با فوت مادرکه خودموکل هم بوده باطل شده ویاباانحصاروراثت وامضاء فرزندان خودش فقط قابل تنظیم سند بنام 3فرزندپسرمیباشد
2.آیاوکالت کلاباطل شده وبایستی مجددا ازکل خانواده چه تنی وچه ناتنی بایستی امضاء واخذ گردد
4 درصورت رفع موضوعات فوق آیا باوکالت فروشی که الان بنام برادرکوچک صادرشده میتوان بنام هرسه3تاپسرخانواده سند جداگانه تنظیم نمود یا خیر لطفا راهنمایی بفرمایید. سپاس

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

وکالت با فوت موکل یا وکیل باطل میشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مالت با فوت یکی از طرفین باطل می شود و اگر مورد وکالت انجام شده باشد مشکلی پیش نمیاد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
وکالت نسبت به سهم مادر باطل شده است وکالت بقیه باطل نشده است

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

وکالت با فوت موکل یا وکیل باطل میشود....