مشاوره حقوقی رایگان - دعوا

سلام خسته نباشید دعوایی داشتیم ما 4نفر بودیم که توی دعوا یکی از طرف مقابل تیر خورد چون معلوم نبود کی تیر زده اونا طرف اصلی منو قرار دادن چون قسم خورد من قبول کردم حالا برای من 3سال زندان برای نگهداری اسلحه غیرمکشوفه و 3ماه برای تیراندازی و در اخر نوشته کلیه حبس ها به مدت یک سال به تعلیق میافتد و بعدش یک سوم دیه کامل دیه بریدن منم توان پرداخت ندارم خونه پدریم به نامم هست که اونم گرو بانک هست وام گرفتم حالا میخواستم بدونم اگر درخواست قسط بندی بدم قبول میشه یا نه اگر قبول بشه به چه صورت باید پرداخت کنم

پاسخ ها :

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام دادخواست اعسار را مطرح کنید در صورت اثبات دیه تقسیط می‌شود و بسته به نظر دادرس است در صورت راهنمایی و مشاوره از طریق دادراه تماس بگیرید ژیلاقهرمانی

سجاد امیرحسنی

جناب آقای سجاد امیرحسنی :

با سلام
دادخواست اعسار بدهید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر مالی جز مستثنیات دین ندارید دادخواست اعسار بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا دادخواست اعسار را مطرح نمایید تا در صورت صدور
حکم اعسار پرداخت دیه اقساط بشود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله تا وقتی حبس تعلیق است باید مراقب عملکردتان باشید و دستورات قاضی را رعایت کنید. تا تعلیق لغو شود و برای دیه نیز دادخواست اعسار از پرداخت دهید . جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

دادخواست اعسار بدهید بستگی به وضعیت دارایی شما تقسیط خواهد شد