مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست ترخیص خودرو

بنده یکسال است که یک ماشین را از همسایمان خریداری کرده ام که ایشان هم بصورت قولنامه ای خریداری کرده بود طبق اینکه مبلغ کمی از پول ماشین را کم داشته ام سند ماشین تا زمان تسویه کامل نزد بنگاه امانت مانده بود بعد یکماه الباقی حساب را به حساب فروشنده واریز کردم ولی بنده به دلیل کار درشهری دیگه دسترسی برای تحویل سندنداشتم بعد از3ماه با مراجعه به بنگاه متوجه شدم که شریک بنگاه دار ازصاحب سند ماشینم وکالت داشته و چون با شریکش به مشکل میخورن و جدا میشن سند ماشینمم از بنگاه میبره و میره پیگیرش که شدم گفت من از شریکم پول میخواستم مجبور شدم سندو ببرم مبلغشم 4میلیونه منم خواستم دوستانه حل بشه ولی متاسفانه بعد چندماه اعلام سرقت زد و ماشینمو و خودمو از در خونه بردن بعدش متوجه شدم که برگ سبزیم که داخل ماشین داشتم بردن و من هیچ مدرکی برام نمونددادسرا هم 70میلیون کفالت برام برید و بازداشت زندان نوشت بعد یک روز با وصیقه ازاد شدم بعد آزادیم یه قولنامه از کسی که ماشینمو خریده بودم و کپی کارت ملیشو گذاشتم رو پروندم الان برام قرار منع تعقیب اومده و نوشته شده که ادعای مالکیت متهم مقرون به واقع بوده و دچار اختلافاتی هستند که نیازمند اثبات مالکیت در این خصوص میباشد.درخواست من اینه که الان چطوری ماشینمو بدون سند مالکیت از پارکینگ ترخیص کنم؟ حکم آزادی ماشینم ک ندارم و اینکه با توجه به تهمت دزدی ک بهم زدن سابقمو چطوری پاک کنم؟ راهنماییم کنید لطفا ممنونم

پاسخ ها :

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام باید اسناد و مدارک شما مورد بررسی قرار بگیرد در صورت تمایل به مشاوره و راهنمایی بیشتر از طریق پنل کاربری دادراه اقدام نماید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد و مدارک شما جهت اظهار نظر دقیق حقوقی نیازمند بررسی بیشتر و گفتگویی متقابل خواهد بود

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مدارک و مستندات نیاز به بررسی است