مشاوره حقوقی رایگان - درخواست سند تک برگ برای ملک

درود
ما خانه ای داریم که قولنامه آن توسط یک شخص روحانی معتمد محل به صورت دستی بین خریدار و فروشنده نوشته شده و 15 سال پیش معامله شده و قبض اب و برق به نام است ولی سوابق قولنامه و مادر سند نیست
امکان گرفتن سند تک برگ هست؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات مذکور نیاز به گفتگوی متقابل و اخذ توضیحات بیشتر جهت ارائه راهکار مناسب حقوقی می باشد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام از اداره ثبت پیگیری نمایید نیاز به گفتگو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق اداره ثبت اقدام کنید اگر سند ندادن از طریق دادگاه اثبات مالکیت کنید