مشاوره حقوقی رایگان - درخواست سند تک برگ برای ملک

با سلام
زمان اجرای اصلاحات ارضی 30 سرجه آب قنات به همراه زمین های کشاورزی از
طریق اصلاحات به نام کشاورز شده و در حال حاضر سند آب قنات در جهاد کشاورزی به نام کشاورز موجود میباشد
در این صورت امکان تقاضای سند تک برگی از اداره ثبت وجود دارد یا خیر؟
آیا اداره ثبت موظف به همکاری هست؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر مدارک و مستندات دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید درخواست بدهید تا موضوع بررسی شود چرا که اداره ثبت هم مطابق قوانین عمل می‌نماید