مشاوره حقوقی رایگان - مراحل نقطه زنی سیم کارت

با درود فراوان خدمت وکلای زحمتکشِ میهنم
بنده حکم جلب شخصی را بابت فروش مال غیر گرفته ام میخواهم اقدام ب جلب کنم لطفا در مورد نحوه اقدام توضیح دهید
بنده از کجل شروع کنم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با شناسایی محل اختفا وزندگی ایشان با مراجعه به کلانتری منطقه واخذ مامور اقدام نمایید

محمدجواد قنبریها

جناب آقای محمدجواد قنبریها :

با سلام
باید ابتدا محلی که شخص زندگی می کنه یا جایی که هست رو پیدا کنید و مطمین باشید که هست اونجا، سپس با 110 تماس بگیرید و حکم جلب را بهشون بدید تا خودشون جلب کنند.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به هر حال شخصی را که حکم جلب دارید باید پیدا کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

باید به پاسگاه محل سکونت متهم مراجعه و همراه با مامور به منزل متهم بروید و

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شناسایی محل اختفا وزندگی ایشان با مراجعه به کلانتری منطقه واخذ مامور اقدام نمایید