مشاوره حقوقی رایگان - ضرر مالی در عدم تمکین

سلام. میخواستم بدونم منظور از ضرر مالی در بحث عدم تمکین چی هست. خانم من در دوران عقد آزمون استخدامی شرکت کرد قبول شد الان ک قبول نهایی شده رفته خونه باباش میگه من الان کارمندم باید بیای شرایط جدید واست بزاریم. 4 ماه تمکین نمیکنه.هنوز شروع ب کار هم نکرده فقط کد مستخدمیش اومده.من دادخواست عدم رضایت شغل همسر دادم و دیگه رضایت ندارم بره سر کار. ممکنه بگه تمکینم باعث ضرر مالیم میشه. تمکین نمیکنم؟؟؟ در ضمن در عقد نامه شغل ایشون خانه دار ذکر شده.با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر نمی تواند
می توانید دادخواست تمکین بدهید

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

خیر عدم رضایت شما مانع کارکردن ایشان نمی‌شود علیه ایشان اظهارنامه ودادخواست تمکین بدهید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام خیر-اما درصورتی که شغل همسر مخالف شان و نامتعارف باشد شما میتوانید مانع شوید-درصورت تمایل به راهنمایی و مشاوره بیشتر از طریق پنل کاربری دادراه تماس بگیرید ژیلاقهرمانی

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر بعد از عقد ، زوجه نمی تواند برای شروع زندگی شرط بگذارد و زوجه مکلف است در محل اقامت زوج ، زندگی را شروع نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

عدم رضایت شما مانع کارکردن ایشان نمی‌شود علیه ایشان اظهارنامه ودادخواست تمکین بدهید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد لذا در صورت نیازاز طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.