مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمایل کودک به ملاقات با پدر بزرگ (پدری)

سلام. همسر من 7 ماه فوت شدند. در حال حاضر پدرشون که سالهاست باهاشون قطع ارتباط کرده و از مادر شوهرم جدا شده، تقاضای ملاقات نوه اش رو داره. پسر من 7 ساله است و اصلا این اقا رو نمیشناسه و به شدت ازش میترسه چون تهدید کرده به گرفتن بچه از من. حالا دادگاه گفته بهزیستی از پسرم بپرسه و عکس العملشو در مقابل دیدار این اقا به دادگاه گزارش کنه. من دوتا نامه از رونشناس پسرم صمیمه پرونده دادگاه کردم که اضطراب داره. ایا ممکنه باز دادگاه حکم به ملاقات بده. در ضمن پدر همسر من سوابق کیفری داره اما دادگاه هر چی من گفتم استعلام نگرفت.

پاسخ ها :

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

باید بارییس شعبه صحبت کند ومدارک را تقدیم کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ممکن است تجازه ملاقات به اوندهند

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

در صورت تمایل به مشاوره و راهنمایی بیشتر از طریق پنل کاربری دادراه اقدام نماید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد لذا در صورت نیازاز طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.