مشاوره حقوقی رایگان - سفته

با سلام
من به مدت یه ترم در آموزشگاه زبان کار کردم.و بعد خودم تصمیم به جدایی گرفتم و چند وقت قبل از اتمام کلاسها اعلام کردم ترم بعد نمیام و معلم جایگزین کنید.
آموزشگاه بدون قرارداد و رسید سفته گرفته بود از من ،
ومن فقط عکس گرفتم از سفته.حتی به دلیل بی تجربگی حسن انجام کار ننوشتم و سفته سفید امضا کردم.
بعد از اتمام همکاری درخواست سفته کردم اما پس ندادن.و اظهارنامه فرستادم که توجه نکردن و مجبور به شکایت شدم از موسسه و از مدیریت آن.
ولی به دادگاه گفتن ما ایشون رو تایید نکردیم و خودمون قطع همکاری کردیم پس سفته ای نگرفتیم در صورتیکه اصلا اینطوری نیست و من نخواستم همکاری کنم به دلیل حقوق بسیار پایین.
اما من در شکایتم عکس سفته رو ارایه دادم و دادگاه بدوی به نفع من رای داد.هم محکوم به استرداد سفته شدند هم محکوم به خسارت.
و الان وکیلشون برای خوانده اول که موسسه هست و رای غیابی بوده دادخواست واخواهی و برای مدیریت خوانده دوم دادخواست تجدید نظر دادند.
می‌خوام بدونم رای تجدید نظر باز هم به نفع من هست یا ممکنه تغییر کنه؟

پاسخ ها :

پدرام کشاورز

جناب آقای پدرام کشاورز :

طبق مطالبی که شما گفتید،رای به نفع شما حواهد بود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

ممکن است در دادگاه تجدیدنظر همین رای تایید بشود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام انشالله رای بعدی هم به نفع شما خواهد بود

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام ممکن است در دادگاه تجدیدنظر همین رای تایید بشود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات مذکور اظهار نظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی مدارک و اخذ توضیحات بیشتر و گفتگو متقابل خواهد بود