مشاوره حقوقی رایگان - قرض دادن کارت بانکی

با سلام من به مدت 6 ماه کارت بانکی خود را به یکی از دوستان دادم به دلیل اینکه حساب دوستم بسته بود.
و حالا فهمیدم که توی این مدت شیش ماه که کارتم پیش دوستم بوده از کارتم استفاده کرده بطوری که توی شرکت های هرمی فعالیت میکرده(شرکت یونیک فایننس)و همه افرادی که میاورده توی این کار پولاشونو به حساب من واریز میکردن و دوست منم پولارو به صراف میداده و میرخته به حساب این شرکت.
سوالم اینه اگر کسی از این افراد شاکی بشه من چطور ثابت کنم که من اصلن از این جریان خبر نداشتم؟
ممنون میشم کاملن راهنماییم کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به هر حال باید ادعای خود را ثابت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد لذا در صورت نیازاز طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

ارائه پاسخ دقیق مستلزم بررسی موضوع و گفتگو می باشد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیلی کار شما سخت است و به هر حال مسولیت کارت با مالک آن است و باید با ادله مثل شهادت شهود وقراین و دلایل دیور اثبات منید کارت را به دوست خود دادید و میتوانید از او بابت خیانت در امانت شکایت کنید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

سریعا کارت خود را مسدود نمایید وشما در وضعیت فعلی در مظان اتهام هستید