مشاوره حقوقی رایگان - سوال حقوقی کارتم سو استفاده کردن پای منم گیر هست بخدا من هیچی خبر نداشتم هیچی

سلام خسته نباشید کارت بانکی دست کسی امانت بود باهاش کلاهبرداری کردن تا منم نمیدونستم تا که بعد 2روز متوجه شدم طرف گفته باید پول منو برگردونی اگه خانواده ام بفهمن زندگیم میپاشه به کسی که کارتم دستش بوده میگم پولشو بدین تهدیدم کردن که باید حساب دیگه باز کنم بعد پول طرفو بدن یا اینکه نمیدن طرف شکایت کنه موندم چیکار کنم که بدون ابرو ریزی که کسی نفهمه هم طرف به پولش برسه هم خانواده ام متوجه جریان نشن لطفا بگید چیکار کنم

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در هر حال خانواده از این موضوع اطلاع پیدا خواهند کرد توصیه بر این است شکوائیه تحت عنوان مجرمانه کلاهبرداری را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده بهتر است مشکل را دوستانه حل و فصل کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خود را بیشتر گرفتار نکنید شکایت کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما باید و فورا از کسی که کارتت دستش امانت بوده به اتهام خیانت در امانت و کلاهبرداری شکایت کنید و بعد این شکواییه را روی پرونده ای که ازت شکایت شده بزاری و ابلاغیه ای که ازت شکایت شده را روی این شکواییه