مشاوره حقوقی رایگان - رفع سوء اثر چک

سلام من حساب و دسته چکمو از تهران گرفتم ولی خودم شهر دیگه ای هستم و می‌خوام رفع سواثر کنم که شامل مرور زمانه که استعلام بگیرین که شکایت داشتم و یا نداشتم سوالم اینه که آیا میتونم از شهر خودم درخواست استعلام بدم دیگه تهران نرم

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

خير تقاضاي رفع سو اثر بايد از بانك صادر كننده دسته چك باشد نيازي به حضور خود تان در تهران نيست با من تماس بگيريد راهنماي انجام دهم٠٩١٢٢١٤١٧٥٣

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از بانک صادر کننده دسته چک پیگیری کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از بانک صادر کننده دسته چک اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

شما باید به بانک افتتاح کننده حساب مراجعه نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام از بانک صادرکننده دسته چک اقدام نمایید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام به بانک صادر کننده دسته چک مراجعه کنید برای راهنمایی و مشاوره بهتر و بررسی تمام موضوعات در صورت تمایل طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.ژیلاقهرمانی

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق بانک عامل و صادر کننده چک پیگیری نمایید