مشاوره حقوقی رایگان - چک تضمینی

با عرض سلام وادب
بنده بابت انتقال سند منزل مسکونی مادرم چکی را به عنوان تضمین انتقال سند-که هم بر روی چک هم پشت چک وهم در قولنامه قید شده-به خریدار ملک دادم.اما استعلام بلامانع شهرداری با کار شکنی شهرداری آماده نشد وقرار بر این شد که سند از قانون تسهیل منتقل شود و مادر بنده هم تعهدی بابت بدهی شهرداری تا آن تاریخ بدهد.اما پس از گذشت چند ماه خریدار می‌گوید باید بنده تعهد بدم تا چکم را پس بدهد وتعهد مادرت را نمیخواهم و از دفتر خانه نامه ای گرفته که بنده قول داده ام به ایشان سندی بدهم بابت بلامانع شهرداری.در حالی که مادرم قرار بود تعهد بدهد و به تفسیری ایشان با دفتردار دست به یکی کرده اند.حال سند انتقال پیدا کرده ودر چک بنده هم قید شده بابت تضمین انتقال سند به آقای.....حال امکان دارد بنده را راهنمایی بفرمایید برای استرداد لاشه چکم چه کنم؟ممنون وسپاسگزارم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات و صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد لذا در صورت نیازاز طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با توجه به اظهارات شما جهت ارائه راهکار مناسب حقوقی نیاز به بررسی جزئیات قرارداد خواهد بود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به بررسی جزئیات قرارداد خواهد بود

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر انتقال صورت گرفته شخص باید چک را استرداد نماید دعوی استرداددمطرح نمایید