مشاوره حقوقی رایگان - چک تضمینی

باسلام بنده 5 سال پیش چک ضمانتی به مبلغ 300 ملیون را به فردی دادم و او شکایت و حکم جلب من را گرفت و مبلغ اکنون 3 میلیارد شده
امکان جریمه به این مبلغ بالا چک تضمینی وجود داره؟
و الان که حکم اعسار صادر شده میتونم بعد از پرداخت 300 ملیون شکایت کنم که توان پرداخت بیشتر از مبلغ اصلی رو ندارم؟
اگه راهی هم میدونید بهم بگید.
ممنونم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. دردادگاه اثبات نمایید که چک بابت ضمانت بوده

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با درود.
اگر منظورتان خسارات دیرکرد قانونی است که شده 3 میلیارد ؟ در اعسار نسبت به کل مبلغ تعیین تکلیف می شود و حکم اعسار صادره هم خودش گویای مطلب هست. حالا شما باید مبلغ پیش پرداخت حکم اعسار را پرداخت کنید و اقساط را هم بپردازید. اگر منظورتان از شکایت لغو حکم محکومیت صادره است الآن هم میتونید اقدام کنید. به فرض بیایید ماده 477 قانون آئین دادرسی کیفری شکایت کنید یا اگر شرایط اعاده دادرسی موجود شده اعاده دادرسی بزنید . شما باید با یک وکیل مشورت کنید/

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگرچه تضمینی بوده که آن بحثی دیگریست می‌توانید آن را اثبات کنید اما اگر منظور شما خسارت تاخیر تعدیه می‌باشد می‌بایست پرداخت شود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

هرچقدر که بدهی وجود دارد ملزم به پرداخت هستید البته اعسار زدن خارج از ذهن نیسا

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام میتوانید ضمانتی بودن چک را به اثبات برسانید پیشنهاد میکنم از تخصص وکیل کمک بگیرید