مشاوره حقوقی رایگان - سفته / مبلغ بصورت عمودی روی برگه سفته است / مقدار طلب بیشتر است

سلام و خسته نباشید خدمت وکلای محترم . شرکت پیمانکاری دارم و یکی از کارکنان که فامیل نزدیک است بصورت سر کارگر در پیشم کار میکرد بمدت یک ماه به مسافرت خارج از ایران رفتم و موقع رفتن تمام لیست طلب ها را در اختیارش گذاشتم اگرکسی برای تسویه امد لیست در اختیارش باشه از مقدار طلب مطلع باشه از مسافرت برگشتم چند روزی منتظر شدم خودش لیست طلب های که از کارفرماها داریم به همراه مبالغ که دریافت کرده تحویلم بده نداد من خودم بهش گفتم لیست هارا بیار به همراه لیست کسانی که تسویه حساب کردن مدتی امروز و فرداکرد تا اینکه در خیابان دیدم بهش گفتم اگرمبلغ دریافتی راخرج کردی چک بنویس برای یک ماه بعد گفت چک ندارم میتونم سفته بدم مجبورشدم یک برگ سفته همراهم داشتم در پیش خودم یدونه امضاء واثر انگشت به جلو و دو تا امضاء به همراه انگشت به پشت سفته و نام و نام خانودگی و آدرس خودش نوشت وچون از مقدارمبلغ دریافت شده من خبر نداشتم لیست های طلبمون در دست ایشان بود الان متوجه شدم نزدیک پانصد میلیون دریافت کرده من فقط یک برگ سفته سفید امضاء بدون تاریخ و نام گیرنده خالی است از ایشان دارم آیا مبلغ طلبم را در سفته بنویسم در دادگاه مشگلی پیش نمیاد ممنون

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

باید ابتدا تمام جزئیات بررسی گردد و سپس سفته تکمیل گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام لازم است اسناد و مدارک شما مورد بررسی قرار بگیرددرصورت تمایل به راهنمایی و مشاوره بیشتر از طریق پنل کاربری دادراه تماس بگیرید ژیلاقهرمانی

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات مذکور اظهار نظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی اسناد و مدارک واخذ توضیحات بیشتر و گفتگوی متقابل خواهد بود