مشاوره حقوقی رایگان - تجمیع

دریکی از شعب حقوقی دادخواستی دادم و منجربه صدور رای گردید.متشاکی در شعبه دیگری باهمان موضوع دادخواست ارائه داده و منتظر رای میباشد.چگونه میتوان موضوع را در یک شعبه پیگیری کرد؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

به رئیس حوزه قضایی مراجعه نمایید و اعلام اعتبار امر مختومه را نمایید

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام.اگر دقیقا همان موضوع باشد طی لایحه ای به شعبه رسیدگی کننده اعلام نمایید رسیدگی صورت گرفته واعتبار امر مختومه داردو از رای خود پیوست لایحه نمایید

محمد  عطاريان

جناب آقای محمد عطاريان :

با سلام
اگر هر دو دارای یک منشاء حقوقی می باشند می توانید درخواست تجمیع پرونده بدهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام به رئیس حوزه قضایی مراجعه نمایید و اعلام اعتبار امر مختومه را نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر دقیقا همون دادخواست و بین همان افراد با همان منشا است اعتبار امر مختومهرا دارد و در دفتر ریاست حوزه قضایی اعلام کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق رئیس حوزه قضایی و شعبه اقدام نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

حکم را به دادگاه مربوطه نشان دهید ضمیمه پرونده شود و لایحه ای در ارتباط و درخواست توقف دادرسی و رد دعوا بنویسید و ثبت کنید.

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

به ریس حوزه قضایی مراجعه کنید درصورت تمایل به راهنمایی و مشاوره بیشتر از طریق پنل کاربری دادراه تماس بگیرید ژیلاقهرمانی

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

صرفا اگر رسیدگیها همزمان و مرتبط باشد می توان از ریاست شعبه ای که مقدمتا رسیدگی نموده درخواست تجمیع نمود . با توجه به سوال مطروحه امکان این امر میسر نیست چون در پرونده شما رای صادر شده

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
در جلسه رسیدگی چرا به این موضوع ایراد نگرفتید ؟

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام پاسخ دقیق به مسئله جنابعالی مستلزم بررسی مدارک مربوطه است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در شعبه ای که ابتدا پرونده حقوقی مطرح شده درخواست رسیدگی توامان دهید. البته اگر هز دو پرونده مرتبط و دارای یک منشا هستند. جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید