مشاوره حقوقی رایگان - رسیدگی به پرونده در شعبه دیگر

دوباره شکایت جدید برای کلاهبرداری اینترنتی تنظیم کردم.نگرانم دوباره پرونده به شعبه قبلی ارجاع بشود. آیا در همچین مواردی قاضی منع تعقیب صادر خواهد کرد اگر متوجه بشود یا ارتباطی به پرونده قبلی ندارد. آیا امکانش هست درخواست کنم پرونده را به فلان شعبه ارجاع نکنند. یا حق همچین تقاضایی را ندارم؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
حق چنین تقاضایی ندارید

سمیّه اسکندری

سرکار خانم سمیّه اسکندری :

درود چنانچه در خصوص همین قضیه قبلاً طرح دعوا نموده باشید شکواییه شما رد می‌شود و در کل حق تقاضای عدم ارجاع پرونده به شعبه یا شعب خاص را ندارید

مسلم قربان بابائی

جناب آقای مسلم قربان بابائی :

حق چنین درخواستی ندارید و نیز اگر عیناً همان شکایت قبلی خود را مطرح کرده‌اید، مجدداً رد خواهد شد.

كاظم  حيدري دوقزلو

جناب آقای كاظم حيدري دوقزلو :

باسلام
چنانچه با همان عنوان و طرفین مجدد اقدام به شکایت مجدد کرده باشید به هرشعبه ارجاع شود قرار موقوفی صادر خواهد شد و مشتکی عنه نیز می تواند همین ایراد را بگیرد بنابراین با یک وکیل حتما مشورت کنید.

علیرضا تسلیم

جناب آقای علیرضا تسلیم :

اگه همان شکایت قبلی را طرح کرده باشید هر شعبه ای برود موقوفی تعقیب خواهد خورد