مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

روز تاریخ چکی که داده بودم از دارنده چک مهلت خواستم برای تامین چک ایشون هم قبول کردند بعداز مدتی که پول ریختم به حساب به او خبر دادم که موجودی چک کامل هست و میتونن چک بگیرن اما طرف گفت من سود پول که گذشته هم میخام من هم گفتم که چه سودی شما خودت قبول کردی که صبر کنید.دوباره به ایشون پیام دادم که موجودی چک به حسابم هست و برو چک بگیر. پیامی هم که به یشون دادم در گوشی ذخیره کردم. و دیگه من پیگیر چک نشدم البته با استعلامی که هرازگاهی از بانک میگرفتم و بانک هم میگفت چک برگشت نخورده خیالم راحت بود که چک هم برگشت نخورده ولی چون با حسابم کار میکردم موجودی حسابم کم و زیاد میشد اما حالا طرف رفته از من شکایت کرده و فرم برگشتی چک هم به دادگاه داده اما موضوع اینجاست که بعداز شکایت دوباره از بانک استعلام برگشتی گرفتم و بانک میگه این چک برگشت نخورده.

لطفا شما راهنمایی کنید
ایا بانک اشتباه میکنه که میگه چک برگشتی ندارم یا ایشون جوری چک برگشت زده که من یا بانک متوجه نشیم که چک برگشت خورده

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

از طريق شعبه دادگاه پيگيري كنيد همه چيز مشخص ميشود و اگرنگران هستيد وكيل بفرستيد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ازطريق شعبه دادگاه پيگيري كنيد همه چيز مشخص ميشود

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید