مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قولنامه بدون حضور مستاجر

حدود دو ماه قبل یک واحد مسکونی را به آقایی اجاره دادم که قولنامه با حضور موجر (خودم) و مستاجر و پدر مستاجر (به عنوان شاهد) در دفتر املاک امضا گردید.
حالا بعد از گذشت دو ماه، مستاجرم به دلایلی که اطلاع ندارم بازداشت و به زندان برده شد. پدر مستاجرم با توجه به شرایط پسرش درخواست فسخ قرارداد رو داره و میگه: من و همسرش پایین قولنامه را امضا می کنیم، همینطور دفتر املاک هم به عنوان شاهد امضا میکنه.
در ضمن پدر مستاجر با حضور در زندان فرم وکالت زندانیان رو پر میکنه و رئیس زندان هم برای تایید به مراجع قضایی معرفی میکنه ولی این فرم مهر و امضای مراجع قضایی را ندارد.
آیا ممکنه که مستاجر بعد از آزادی از من برای فسخ قرارداد شکایت کنه؟
آیا راهی هست که بتونیم قرارداد رو بدون حضور مستاجر فسخ کنیم و مبلغ رهن رو پدرش پرداخت کنیم؟
با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات شما به نظر مشکلی پیش نمیاد فقط جهت تحویل پول پیش از آنها بخواهید شماره کارت مستاجر ارائه بدن

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر در وکالت نامه فسخ اجاره و تحویل ودیعه قید شده باشد مشکلی نیست وکالت نامه ها کد رهگیریدارند و می توانید استعلام صحت آن را بگیرید