مشاوره حقوقی رایگان - درمورد عفو زندانی 22بهمن 1400

سلام باعرض ادب وخسته نباشید برادران سال99بارفیقش توخونه دستگیرشده علت مواد روان کننده 5سال حبس بهش دادن آیا22بهمن عفومیخوره0یانه0نزدیک یکسال اززندانیش میگذره0ممنون0

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.