مشاوره حقوقی رایگان - ابطال مزایده خودرو

سلام بنده مزایده به علت چک برگشتی از شخصی خودرویی رو توقیف کردم
خودم برداشتم سند هم از اداره ثبت صادر شد
بعد مدتی شخصی از من شکایت کرپه که برادر این اقا ماشین رو دستی فروخته
دادکاه متاسفانه با تمام مدرک و دلیل موجه ابطال مزایده زده و‌محکوم به هزینه دادرسی
سوال من اینه ماشین رو فروختم و پولش رو پرداخت کردم به بدهکارام
کارمند هستم
ایا میتونه تامین خواسته بزنه تا قبل تجدید نظر و حساب منو ببنده؟_و این که اگه بگه فقط ماشین رو میخوام من چی کار باید بکنم

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.تامین خواسته یا جلوتر از دادخواست اصلی یا همزمان با دادخواست اصلی دررخواست می کنند