مشاوره حقوقی رایگان - مشاوره جهت پیگیری شکایت نامه

سلام ، من پدری دارم که از کودکی و تا الان هر کاری خواستم انجام بدم مانع بوده و حتی تا ضرب و شتم هم پیش رفته. من الان شغلی رفتم که از نظر قانونی همه چیزش اصولیه ... شغل بنده بازاریابی شبکه ای ... میباشد ... هر روز با حرفاش و فحش هاش باعث کارم میشه و تا جایی پیش میره که منو تهدید میکنه که اگه میخایی تو این خونه باشی بایستی بری دنبال کار شرکتی ... من از کار شرکتی زده شدم چرا چون هرجا رفتم یا تعدیل نیرو میکنن یا شرایطش بهم نمیخوره ... امروز دیگه خیلی بهم فحاشی کرد و دست به چوبش هم خوبه و با چوب از خجالتم برآمد ... میخاستم بدون با این پدر چکار کنم برم شکایت کنم یا نه؟ ... با سپاس ...

پاسخ ها :

پرسشگر :

خواهش میکنم منو تو این شرایط کمکم کنید ...

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام ابتدا سعی در مجاب کردن ایشان از طریق اقوام ریش سفید و بزرگان فامیل بنمایید در عیر اینصورت اگر با اثار ضرب و جرحی مواجهه شدید می توانید شکایت کنید ولی باید شاهد هم داشته باشید

پرسشگر :

سلام اگر شاهدها دخترانش باشن و چون پدراست و نیایند برا شاهدی چه کنم ....

پرسشگر :

این پدر از ریش سفید و بزرگان راه نمیبره و اگه الان گفت باشه فردا رفتارش 180 درجه فرق میکنه ... دیگه تحملش سخت شده ... الان در حال حاضر چه کنم و راه درستش اینکه بیاد دادگاه و پاسخگو باشه یا هنوز دست نگه دارمو

پرسشگر :

خواهشا یه وکیل میخام که بتونم جواب پرسشهامو بده و بتونه منو کمکم کنه ... هر چه سریعتر ...

پرسشگر :

خواهش میکنم کمکم کنید

پرسشگر :

خواهشا پیگیری نمایید تورو خدا

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام .از جهت ضرب و جرح می توانید علیه ایشان طرح دعوی نمایید. البته با داشتن پزشکی قانونی

فاطمه مرادی

فاطمه مرادی :

از مشاور در امور خانواده کمک بگیرید

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

ممکنه طرح شکایت از پدر اوضاع رو براتون بدتر کنه.تادیب و مراقبت فرزندان با پدر هست ولی نه تنبیه خارج از عرف. در هر حال امکان طرح شکایت ضرب و جرح از پدر امکان دارد. البته شهود یا گزارش 110 و پزشکی قانونی هم دلیل شماست