مشاوره حقوقی رایگان - پیش فروش خانه

با سلام-بنده یک خانه پیش فروش خریدم در تاریخ 1399.07.01 به متراژ 100 متر به مبلغ متری 225 میلیون تومان با مبلغ کل 2.250.000.000 تومان-1.600.000.000 تومان پیش پرداخت روی قولنامه دادم-250 میلیون تومان در حال ساخت-قرار شد 200 میلیون تومان هنگام تحویل واحد و 200 میلیون تومن هنگام انتقال سند رسمی پرداخت کنم-به دلیل پیشروی غیر مجاز 10 متر از خانه بدستور شهرداری تخریب شد و واحد تحویلی 90 متر شد.در چنین شرایطی بنده به فروشنده گفتم حالا دیگر 200 میلیون تحویل رو نباید بدم و فقط 200 میلیون موقع سند باید پرداخت کنم-اما فروشنده میگوید موع تحویل 200 میلیون پرداخت کنید و موقع سند پولی پرداخت نکنید که من قبول نکردم-الان من باید چه کنم؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما همزمان با تحویل 200 میلیون را پرداخت کنید با تماس تلفنی از طریق دادراه بیشتر توضیح میدم

نسترن اسدی

سرکار خانم نسترن اسدی :

بنظر بایست یب راساس توافق زمان تحویل مبلغ مورد توافق را پرداخت وپس از اخذ پایان کار وصورتمجلس تفکیکی وقطعی گردیدن متراز ساختمان بر اساس سند صادره الباقی را پرداخت نمایید در هرحال بهتر است با توحه به مشکل پیش امده توافق نمایید