مشاوره حقوقی رایگان - مستاجر و مالک

من دوست مستاجری هستم که قرارداد خانش تمام شده. صاحب خانه با همسرش ساعت 11 شب به زور وارد خانه شدن و با درگیری و فحاشی زن صاحب خانه. من آمدم جدا کردم و زن و شوهر را از خانه بیرون کردم همسایه ها هم دیدن که زن صاحب خانه فوش های رکیک و ناموسی میداد. الان صاحب خانه رفته شکایت کرده که ما انها را کتک زدیم. که اینطور نبوده فقط بیرون از خانه کردیم. بعد انها به زور وارد منزل شدن. لطف کنید مشاوره بدید که ما هم باید بریم شکایت کنیم. شکایت آنها قانونی هست؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اگر شاهد دارید ازشان شکایت کنید

پرسشگر :

سلام . عذر میخوام . سوالی دیگه هم داشتم. من داخل خانه بودم دوست مستاجر هستم . و همه چی رو دیدم و خودم جدا کردم میشه به عنوان شاهد هم حضور پیدا کنم . و دوستم به عنوان شاکی شکایت کنه

پرسشگر :

سلام . سوالی داشتم . من داخل خانه بودم و دوست مستاجر هستم . و دیدم که به زور وارد شدن و خودم آنها را بیرون کردم .میشه دوستم که قرارداد خانه به اسمش هست شکایت کنه و من به عنوان شاهد حضور پیدا کنم یا دوتامون باید شکایت کنیم .

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. شاهد ببرید که شما در دعوا نبودید و فقط جدا کردید و مانع دعوا شدید.

فاطمه مرادی

فاطمه مرادی :

بله شکایت فحاشی با استناد به شهادت شهود

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

صاحبخانه حق ورود بدون اجازه مستاجر را نداشته.نهایتا میتوانسته با پایان گرفتن مدت اجاره تقاضای تخلیه دهد.حال مستاجر حق طرح شکایت کیفری ورود به عنف یعنی به اجبار و غیر قانونی و تهدید و فحاشی و ضرب و جرح را علیه متجاوزین دارد