مشاوره حقوقی رایگان - هزینه درمان صدمات ناشی از حاثه حین کار چند سال قبل

سلام ، کارگری حادثه حین کاری میبیند و از طریق بیمه خود را مداوا میکند بدون درگیر کردن کارفرما . البته نامه حادثه حین کار از طریق کارفرما به اداره کار ارسال شد .چند سال بعد درصورت صدمه دیدن عضوی که پزشک یا کمیسیون پزشکی تایید نماید علت این صدمه تمام یا مقداری از آن بخاطر صدمات حادثه چند سال قبل حین کار بوده ، مخارج درمان صدمه جدید را میتوان از کارفرما گرفت ؟ و آیا درصد صدمات جدید به درصد صدمات سابق اضافه میشود ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
موضوع نیاز به بررسی است.
توضیحات شما واضح نیست

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی اما باید هم به اداره کار شکایت کند وهم به دادسرا جهت پرداخت دیه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. اگر کمیسیون پزشکی علت صدمه و اسیب جدید را آسیب سابق بداند شما میتوانید پیگیری نمایید اگر

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله اگر در ارتباط مستقیم باشد امکان اخذ هست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بستگی به اسباب ایجاد صدمه دارد و اگر سبب آن حادثه قبل باشد می تواند موثر واقع گردد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام موضوع قابل بررسی می‌باشد برای راهنمایی بهتر از طریق مشاوره تلفنی دادراه با بنده تماس بگیرید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید در این خصوص محتوای بیمه نامه بررسی شود . لطفا از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید