مشاوره حقوقی رایگان - فرصت واریز وجه طرح پیش فروش سایپا چقدر است؟

با سلام و خسته نباشید،ما چهارشنبه 9 فوریه 2022 ساعت 19:3 دقیقه برامون پیام اومده که توی سایت پیش فروش سایپا برنده شدیدو برای واریز وجه اقدام کنید ولی من پیامو ندیدم امروز عصر یکشنبه 13 فوریه ساعت 19:32 باز یه پیام اومد که :ضمن تبريك مجدد لطفاً قبل از اتمام مهلت واريز در اسرع وقت نسبت به ثبت نام خودرو درخواستي در سايت گروه خودروسازي سايپا اقدام فرماييد حالا همه میگن 72 ساعت وقت داره فقط وگرنه حزف میشید بنظرتون ما تا فردا ظهر (دوشنبه)وقت داریم بریم واریزی رو انجام بدیم یا حذف شدیم؟؟

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

مقصر میبایست دارای گواهینامه و بیمه نامه معتبر باشد