مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از فضای مشاع

در آپارتمان 5 واحدی ما، 3 واحد پارکینگ سندی دارند. 2 واحد از آن 3 واحد جلوی پارکینگ قانونی خودشان خودروی دوم پارک میکنند. بنده که پارکینگ سندی ندارم میتوانم با رضایت 5 واحد در حیاط پارک کنم؟ گفتم یا هیچ کس در مشاعات پارک نکند یا اگر شما میگذارید من هم حق استفاده دارم. منتها استدلالشان این است که من چون طبقه اولم نورگیر و پاسیو در اختیار دارم. من نظرم این است اگر انها مشاعات تصرف کرده اند پس من هم میتوانم. در صورت شکایت هر یک از طرفین احتمالا همه ماشین ها در مشاع باید خارج شوند. درست است؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

تصرف در مشاعات با رضایت تمامی ساکنین امکان پذیر است و ارتباطی با طبقات و تصرفات ندارد

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

سعی کنید رضايت همه مالکان رو جهت استفاده از مشاعات کسب کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدون رضایت تمام مالکین کسی حق تصرف در مشاعات را ندارد