مشاوره حقوقی رایگان - شکایت

باسلام من زوجه هستم و چون دادخواست طلاق دادم و فرزندانم که همگی دختر هستند با من هستند زوج به هر طریق و با هر عنوان طرح شکایت میکند و هدف ابروریزی دارد چگونه میتوان مانع کار او شد؟ باتشکر

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید دید موضوع شکایت زوج چیسیت تا نسبت به ان راهنمایی شوید. در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
موضوع شکایت زوج. اعلام نشده است
با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

نیازمند گفتگو می باشد از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
حسب مورد بابت تهدید توهین افترا شکایت کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

شکایت اگر بی مورد باشد رد میشود و اگر با سوء نیت جرمی را به شما نسبت داده باشد تحت عنوان افترا و اعاده حیثیت قابل پیگیری است و اگر شکایت حقوقی جهت اطاله دادرسی مطرح کنید به عنوان شکایت واهی شکایت نمایبد.

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

امکان ممانعت از طرح دعوی دیگری وجود ندارد منتها در صورت حدوث شرایط ایجاد مزاحمت شکایت نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با دلایل می توانید شکایت نمایید