مشاوره حقوقی رایگان - طلاق به دلیل سوء رفتار شوهر

سلام، شوهر من به شدت سو رفتار داره، کتک میزنه، فحاشی میکنه، تهمت میزنه، حرفای زشت و رکیک میزنه، خیلی وقتا برای مدتای طولانی ارتباطمو با خونوادم قطع میکنه ، گوشیمو میگیره، گوشیمو میشکنه، آیفون خونه رو قطع میکنه، خیانت میکنه و هزار تا از این موارد. رفت درخواست طلاق داد حالا من خونه پدرم هستم و چون منم مهریه‌م رو گذاشتم اجرا درخواستِ طلاقش رو پس گرفت، حالا میخواد با درخواست تمکین از دادگاه مجوز زن دوم بگیره، و میگه عمرا طلاقت نمیدم میخواد منو مجبور کنه مهریه‌مو ببخشم، آیا راهی وجود داره من بتونم هم مهریه‌مو بگیرم هم طلاق بگیرم؟؟؟؟میخواد بدون مهریه منو دک کنه و بره کسی که باهاش در ارتباط هست رو بگیره، هیچ مدرکی هم ازش ندارم، فقط خونوادم میتونن شهادت بدن، یا اینکه خودم توی دادگاه قسم بخورم که همه این کارارو کرده، تو رو خدا راهنماییم کنید این هفته دادگاه میخواد بهش مجوز زن گرفتن بده.

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

نیازمند گفتگو می باشد از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله. راهکار دارید .توصیه میشود قبل از هر اقدامی برای یک نوبت درخواست مشاوره تلفنی نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

نفقه خود را به اجرا بگذارید واز طریق مهریه ایشان را راضی کنید که طلاق شما را بدهد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله مهریه حق زوجه می باشد و قابل مطالبه است
و در دعوای تمکین اعلام نمایید که
حاضر به تمکین هستید ولی

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از هر دلیلی که دارید از جمله شهادت شهود و قسم استفاده کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مهریه حق زوجه می باشد و قابل مطالبه است
و در دعوای تمکین اعلام نمایید که
حاضر به تمکین هستید ولی به واسطه ضرب و جرح وترس از جان تمکین نمیکنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام برای تمکین از ایشان اعلام آمادگی کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

مهریه در هر صورت قابل مطالبه می باشد. بابت فحاشی و سوء رفتار به استناد شهود شکایت نمایید.
اعلام کنید تمکین می کنید