مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر در تحویل خانه پیش فروش

با سلام-بنده آپارتمانی را از یک فرد به صورت پیش فروش خریداری کردم-فروشنده خودش آپارتمان را از سازنده به صورت پیش فروش خریداری کرده است-در قولنامه متراژ تقریبی 100 متر و تاریخ تحویل 1400.06.30 است.حال بخشی از آپارتمان بدستور شهرداری تخریب و واحد تحویلی90 متر و تاریخ تحویل 1400.10.30 میباشد.ایا میتوانم بابت کمی متراژ تحویلی و دیرتحویل دادن آپارتمان درخواست ضرر و زیان بدهم.

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از فروشنده می توانید شکایت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

تمامابستگی به شرایط قراردادی شما و قید خسارت و ضرر و زیان و وجه التزام در آن خواهد داشت

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بابت کسری متراژ بله و دیر تحویل دادن بسته به قرارداد دارد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

بله امکان پذیر است اما نحوه مطالبه نیازمند بررسی است