مشاوره حقوقی رایگان - نفقه فرزند

سلام وقتتون من زوجه هستم طلاقمو گرفتم حضانت فرزندم تا 7 سالگی بامنه غیابی طلاق گرفتم الان پیدا شده میخاد مبلغی ماهیانه برای نفقه بچمه بهم بده راه قانونیش چیه که ثبت کنم که زیرش نزنه

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر نفقه را پرداخت نکرد الزام به پرداخت بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق قانون مکلف به پرداخت نفقه است و نیازی به اخذ تعهد نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام نفقه بر عهده پدر است نیازی به این اقدام نمی باشد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دادخواست مطالبه نفقه فرزند دهید . جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

راهکار حقوقی دارد میتونید هماهنگ کنید برای جلسه مشاوره

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق ثبت در محضرالبته باید طوری بنویسید که امکان تعدیل با توجه به تورم باشد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هر صورت طبق قانون مکلف به پرداخت نفقه است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اصولا نیاز نیست به هرصورت نفقه فرزند با پدر است در محضر می توانید با تورم سالانه تنطیم یا دادخولست دهید که می توانید تعدیل آن را نیز پس از مدتی اقامه نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
در دفتر اسناد رسمی تعهد نامه بگیرید و قید کنید که هر سال مثلا 20 درصد به مبلغ مورد توافق اضافه می گردد

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

مبلغ مشخصی را با لحاظ تورم سالانه از طریق دفاتر اسناد رسمی مشخص نمایید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام ابتدا زوج ملک به پرداخت است اما بهتر است به دفاتر اسناد رسمی بروید و به زور محضری ازش تعهد پرداخت بگیرید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست مطالبه نفقه فرزند تقدیم نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام طبق قانون مکلف به پرداخت نفقه می باشد