مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست سفته

با سلام دادخواست سفته با واخواست آن یا بدون واخواست آن چه تفاوتی از لحاظ نحوه دادرسی و اجرای حکم و همچنین برخورداری از مزایای حقوقی را دارد؟ آیا در نحوه اجرای حکم قطعی هم تفاوتی باهم دارد؟ آیا اگه سفته واخواست نشود و طرف محکوم گردد و از پرداخت مبلغ آن خودداری کند و اعسارش هم پذیرفته نشود میشه طرف را زندان کرد؟

پاسخ ها :

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

واخواست سفته را جزو اسناد تجاری قرار میدهد و از مزایای ان مصرح در قانون برخوردار خواهید شد در هر صورتی شما میتوانید تقاضای حبس محکوم علیه را داشته باشید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

اگر می خواهید با سفته همانند یک سسند تجاری مثل چک برخورد شود باید آن را در زمان مقرر وقانونی واخواست نمایید. و در هر حال اگر طرف مالی معرفی ننماید و به اموال او نیز دسترسی نباشد تا زمان پرداخت به درخواست محکوم له محبوس می شود

یک وکیل

همکاران پاسخ کامل و مقتضی را ارائه نمودند لذا از تکرار پرهیز می نمایم