مشاوره حقوقی رایگان - جهیزیه

باسلام
مردی که ازهمسرقبلی خود فرزندی دارد ودرازدواج دومش کلیه لوازم زندگی را زن به عنوان جهیزیه وارد زندگی کرده درصورت فوت مرد کلیه جهیزیه متعلق به زن میباشد? آیا فرزند وی میتواند درخواست اسباب منزل کند? درصورتیکه همه اسباب جهیزیه زن میباشد.
باتشکر

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

زن دوم باید ثابت کند که همه این وسایل جهیزیه او بوده است

سجاد امیرحسنی

جناب آقای سجاد امیرحسنی :

با سلام
چنانچه فاکتور سیاهه یا شاهد دارید لوازم متعلق به شما می باشد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر بتواند ثابت کند متعلق به زن دوم است خیر

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

همه اسباب جهیزیه متعلق به زن است و داخل در ارث نمیشود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر نمی تواند.البته برای اثبات،زن دوم باید به سیاهه جهیزیه و فاکتور و شهادت شهود استناد کند.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر زن سیاهه جهیزیه داشته باشد متعلق به اوست در غیر این صورت فرزند نیز سهم دارد