مشاوره حقوقی رایگان - راهنمایی برای تشخیص نوع

با عرض سلام خدمتتان
بنده چند سالی است که از همسرم بعد از چند سال درست کردن دردسر و مشکلاتی زیاد برام, جدا شدیم که حضانت پسرم را بعد از پرداخت پولو طلا و... بهم دادند که همسرم هرچند در شهرستانی دیگر ساکنند ولی خودم پسرم را برای ملاقات میبردم و خودم هم بعد یکی دوروزه میرفتم از آنها تحویل می‌گرفتم که سرانجام خواستار شدند میارم و نمیخواهن ببیننش, که غیر اینها کلاس اول که رفت مدرسه از طرف آموزش و پرورش و خودم با مدیر وناظم و معلمش چندین مرتبه خواهش کردم که نباید بزارند بدون هماهنگی من با اون خانواده تلفنی یا ملاقات داشته باشه,که هر سال که الان4ابتدای است هرسال خودم با معلماش و مدیرو ناظم حرف زدم ولی 4سال قبل معلم اول ابتدایش بعد از اینهمه خواهش و تذکر با خانواده و مادرش همیشه در ارتباطشون گذاشته دزدکی و پنهانی دوم ابتدایش همون معلم که معلم دومش هم نبوده, و سوم چهارم ابتدایش که الان هست اون معلم اون نمونده و این دوسال سپرده به یه معلم دیگر که اون هم معلم کلاس خودش نیست و در ارتباط بودند و تا ارتباط پسرم با من روز به روز بدتر میشد و از نظر روحی روانی واقعا ضربه خورده که پیگیر شدم در مدرسه از طریقی فهمیدم پنهانی اون معلم با همسر و پسرم ارتباط برقرار می‌کنه و نهایتا میرم دلیلشو بدونم خیلی سربالا و با تهدید جواب منو میدند, در حال حاضر این دوتا معلم که4سال واقعا امانت من که پسرم دست آنها از نظر رواحی روانی و...ضربه دیده و مشکلاتی تو خانواده ام برام درست کردند و انها به چه دلیلی با مادرش ارتباط داشتند و له چه دلیل با اینهمه تذکر که دادم 4سال مخفیانه پسرمو با اونا در ارتباط گذاشتند؟ از بزرگواران خواهش میکنم ممنون میشم راهنمای بفرمایید از کجا و چه جوری از این 2معلم شاکی بشم؛التماس میکنم راهنمایی بفرمایید ممنون

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

امکان طرح شکایت کیفری بر اساس موارد مطرح شده و ظن و شبهه وجود ندارد. طبق قانون حضانت فرزند پسر تا 7 سالگی با مادر و سپس تا سن 15 سالگی با پدر ودر این دوران طرف دیگر حق ملاقات دارد. بعد ان و رسیدن طفل به بلوغ انتخاب با خود پسر است.

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

مادر حق ملاقات فرزند رادارد و شما نمی توانید شکایت کنید