مشاوره حقوقی رایگان - معنی پيوست ابلاغيه را نمی دانم

با سلام
من درخواست صدور اجراييه را پس از دريافت حكم از اداره ی كار در سامانه قضايی از طريق شعب الكترونيكی ثبت كردم
ابلاغيه به شرح زير آمده :
خواهان دادخواستی به خواسته فوق بطرفيت خوانده بالا تقديم داشته كه پس از ارجاع به اين شعبه و ثبت به كلاسه فوق و جری تشريفات قانونی در وقت فوق العاده/ مقرر دادگاه به تصدی امضاء كننده زير تشكيل است و با توجه به محتويات پرونده ختم دادرسی را اعلام و به شرح زير مبادرت به صدور رای می نمايد.
معنی ابلاغيه را نميدانم و پس از اين متن چيز ديگری نوشته نشده و تاريخ و ساعتی هم برای حضور من ننوشته و فقط نوشته تصوير برابر با اصل است.
ممنونم

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. رای برای شما صادر شده ولی متن رای نیامده احتمالا در برگه دوم امده که ان برای شما ارسال نشده است. یک بار دیگر وارد سامانه ثنا شوید ملاحظه نمایید که ایا پیوست یا برگه دیگری به ضمیمه این رای در صفحه دیگری ارسال شده یا خیر اگر ارسال نشده به شعبه صادر کننده مراجعه نمایید.