مشاوره حقوقی رایگان - تیر خوردن حین ماموریت

با سلام،بنده سرباز نیروی انتظامی بودم،توی ماموریتی که مرفوک به پاسگاه محل خدمتم مبنی بر درگیری و نزاع عمومی اعلام کرد،به علت استفاده طرفین درگیری از سلاح گرم دچار آسیب دیدگی با تفنگ ساچمه ای شدم، یکی از ساچمه ها به بیضه ام خورد که بعد از عمل و گذشت یک سال طول درمان،اسپرم هام دچار مشکل شدن و قدرت باروری ام رو از دست دادم،کمیسونی مرکز استان محل خدمتم گرفته شد برای تعیین نوع معلولیت، بدون اینکه نظرشون رو به من ابلاغ کنن پرونده رو به کمیسیون ناجا در تهران ارجاع دادن و گفتن که معلولیت خدمتی بهت میخوره،چون درگیری دسته جمعی بوده، آیا تو قانون همچین چیزی هست؟ بنده در حین ماموریت و آگاهی از اینکه این درگیری سلاح گرم استفاده میشه به ماموریت اعزام شدم.به چه حقی باید بهم معلولیت خدمتی بدن؟ میتونم پیگیر بشم در دیوان عالی اداری؟ و به جوابی میرسم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دو نوع برخورد کمیسیون خاص با شما انجام خواهد داد یا معلول حین خدمت تلقی خواهد شد و یا جانباز لذا می توانید از نظر کمیسیون بدوی اعتراض تا در کمیسیون تجدیدنظر مجدداً به وضعیت جسمی شما و پرونده پزشکی شما رسیدگی و نهایتا از طریق دیوان عدالت اداری می‌توانید اعتراض نمایید