مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ قبلا در سند نبود بعد خرید و فروش در سند قید شده است اما در عمل امکان پارک وجود ندارد.

سلام. در یک آپارتمان 5 واحدی امکان پارک 4 خودرو وجود دارد اما در نقشه پارکینگ اخذ شده از شهرداری محل پارک5 خوردو نشان داده شده است که عملا مقدور نیست. سازنده در ابتدا برای ساخت 4 واحد اقدام کرده است اما در ادامه طبقه زیرین پارکینگ را به واحد مسکونی تبدیل کرده و مطابق ماده 100 برای آن واحد مجوز و سند گرفته است و در سند نیز برای این واحد پارکینگ شماره 4 با مکان مشخص ذکر شده است. این واحد زیر زمین متعلق به خود سازنده بوده و بنده نیز از ایشان خریداری کرده ام. حال یکی از واحد ها که قبلا در سندش پارکینگ قید نشده بود و 4 شاهد آن سند را مشاهده کرده اند ادعا می کند که ذکر پارکینگ در سندش فراموش شده بود و از طریق اداره ثبت اصلاح نموده و واحد را به فرد دیگری فروخته است. اکنون مالک جدید با در دست داشتن سندی که پارکینگ شماره 5 در آن قید شده ادعای مالکیت دارد و طبق نقشه پارکینگ، در صورت پارک ایشان 3 خودروی دیگر قادر به تردد نمی باشند. همچنین در صورت وجود سایر خوردوها در پارکینگ امکان پارک و یا خارچ شدن برای پارکینگ 5 وجود ندارد و عملا فضایی برای پارکینگ 5 وجود ندارد. حال در صورت شکایت ایشان(مالک پارکین 5) مبنی بر قید پارکینگ در سندشان (با علم به اینکه قبلا در این سند پارکینگ وجود نداشت و اکنون نیز آخرین پارکینگی هست که در اسناد ثبت شده است) تکلیف چیست؟ آیاحذف پارکینگ 5 صورت گرفته و ضرر و زیان به ایشان تعلق می گیرد؟ یا با توجه به اینکه واحد بنده(زیر زمین) با ماده 100 ساخته شده پارکینگ 4 حذف می شود؟ و یا به صورت پارکینگ مزاحم و با 5 خودرو باید به تعامل بپردازیم. متشکرم.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت اظهارنظر مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به بررسی بیشتر دارد جهت راهنمایی و مشاوره بهتر است با وکلا تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با توجه به اظهارات شما ، جهت
اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی
جزئیات و اخذ توضیحات بیشتر خواهد بود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

موضوع تخصصی است وباید با طرح دعوی مناسب وارجاع به کارشناس تشخیص داده شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.