مشاوره حقوقی رایگان - شارژ ساختمان

بنده در ساختمان 20 واحدی هستم بابت شارژ دادن بعلت مشکلات که هست دوتا یکی یا همون ماه پرداخت کردم الان مدیریت بابت شارژ ندادن جریمه دیرکرد قرار داده یک بار در جلسه ای من معترض بودم در جلسه بعدی ساختمان برای خودشان تایید کرد آیا بنده باید جریمه پرداخت کنم آیا قانونی است ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر فیش های واریزی شارژ ماهانه قبلی را دارید ارایه دهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا خیر وباید همان هزینه های انشعاب را پرداخت نمایید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام
✅اگر موردتوافق ساکنین بوده باشد بله باید در صورت دیر پرداخت کردن شارژ جریمه دیر کردی که معین شده را پرداخت نماید

سجاد امیرحسنی

جناب آقای سجاد امیرحسنی :

با سلام
چنانچه نمایندگی مدیر ساختمان و تصمیمات مورد تصویب اکثریت همسایگان قرار گرفته باشد بله

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
لزومی به پرداخت جریمه نیست و مدیر چنین اجازه ای ندارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر توسط اکثریت مالکان صورتجلسه و امضا شده باشد باید پرداخت بشود