مشاوره حقوقی رایگان - فرار از دین

سلام. بنده دو سال پیش مهریه خود را اجرا گذاشتم. الان بعد از دوسال متوجه شده ام که همسرم دقیقا دو هفته قبل از به اجرا گذاشتن مهریه ام مبلغ 300 میلیون در بانک ملی را با چک بین بانکی به حساب مادرش منتقل کرده است. آیا میتوانم فرار از دین شکایت کنم؟ چاره چیست؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اگرقبل ازمحکومیت باشد خیر نمی توانید شکایت کنید

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

آیا آن زمان مشکل داشتید .باید بررسی شود اگر در آن تاریخ شکایت خود را ثبت کرده باشید امکان دارد.