مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین ، پرداخت نفقه

با سلام و احترام
همسر بنده حدود 6 ماه قبل ترک منزل کرده که درخواست الزام به تمکین هم تقدیم دادگاه شده دوماه بعد حکم دادگاه به نفع اینجانب صادر گردید و حدود 2 ماه بعد حکم تجدید نظر که باز هم به نفع بنده رای دادند به اجرای احکام مراجعه کردم و حکم نشوز ایشان حدود 2 ماه بعد صادر شد تو این مدت هم مبالغی به حساب ایشان واریز کردم و حق بیمه تکمیلی ایشان نیز پرداخت کردم و ایشان از خدمات بیمه تکمیلی نیز استفاده کردند الان همسر بنده شکایتی برعلیه من مطرح کرده بعنوان نفقه که از زمان ترک منزل تا حکم نشوز ایشون هست سوال بنده اینه طبق قانون از چه زمانی به ایشان نفقه تعلق میگیرد ؟ آیا دادگاه بنده رو محکوم به پرداخت مبلغی میکند؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با ارائه فیش ها ی واریز و حکم تمکین می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نفقه گذشته و در زمان تمکین قابل اخذ است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام بلی نفقه قابل مطالبه است و می توان اقدام نمود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام حکم الزام به تمکین را به دادگاه ارائه کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

تا زمان اثبات نشوز در صورت عدم پرداخت، نفقه تعلق میگیرد.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر ثابت کنید خودشان ترک منزل کردند به ایشان نغقه تعلق نمی گیرد