مشاوره حقوقی رایگان - در مورد چک برگشتی

با سلام و خسته نباشید
من چک دست شخصی داشتم که برگه خورد و بعد از گذر زمان بنده به پرداخت 130 میلیون تومان محکوم شدم و چون نمی توانستم این مبلغ را پرداخت کنم توسط شخصی به مدت 10 روز مالی رو معرفی و توقیف و مورد فروش قرار دادیم و الان میخوام جابجایی مال انجام بدهم و سند ملکی را بگذارم و اعسار و تقسیط استفاده کنم و برا این موضوع راهنمایی میخواهم باتشکر

پاسخ ها :

هدی فرخی

سرکار خانم هدی فرخی :

در خصوص راهنمايي نياز به بررسي مدارك شما است لذا بهتر است از سيستم مشاوره سايت بهرمند شويد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام می توانید تحت نظر مرجع توقیف اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از معرفی اموال درخواست اعسار رد میشه

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شعبه مربوطه مراجعه و تقاضای تعویض اموال را به نمایید در صورتی که شعبه بپذیرد اموال جابه‌جا خواهد شد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

می توانید با ارائه شهود دادخواست اعسار دهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر مزایده انجام شده باشد و
مال توقیف شده در مزایده به فروش
رفته باشد اصولا دیگر مزایده قابل
ابطال نخواهد بود مگر در موارد خاص

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید از طریق دفتر شعبه اقدام کنید