مشاوره حقوقی رایگان - رای بدوی

سلام، بنده به خاطر ضرب و شتم از شخصی شکایت کردم، ابتدا توسط دادیاری طی چند جلسه به موضوع رسیدگی شد، آخرین جلسه شخص متهم شد، و پرونده به دادگاه کیفری رفت، ابلاغیه اومده جهت رسیدگی بدوی. حالا سوال من اینه که روند پرونده چی میشه?? ایا بازم باید مثل قبل بریم و بیایم

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام . این که چند دفعه تشریف ببرید بستگی به پرونده شما داره . ولی اصولا در دادگاه تعداد حضور شما کمتر از دادسرا است. موفق باشید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
بله دادگاه برای رسیدگی وصدوررای جلسه برگذارمیکند وشما وطرفتان باید حضورداشته باشید