مشاوره حقوقی رایگان - ابطال طلاق

با سلام
بنده و همسرم حکم طلاق توافقی گرفتیم (بنده راضی به طلاق نبودم، تحت فشار به دادگاه جهت طلاق توافقی مراجعه نمودم)
با توجه به عدم رضایت قلبی م جهت جاری شدن طلاق در محضر حاضر نشدم، زوجه شخصا اقدام به طلاق نمود. دفترخانه سه دفعه احضاریه برای من فرستاد و بنده نرفتم.
با توجه به عدم حق طلاق یا وکالت بلاعزل در کمال تعجب صیغه طلاق جاری شد.
لازم به توضیح است زوجه به جای زوج طلاقنامه را امضا نمود
سوال بنده:
با توجه به عدم وکالت زوجه در طلاق میتوانم دادخواست ابطال طلاق را بدهم؟
باتشکر

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
درطلاق توافقی یا زن باید وکالت دراجرای صیغه طلاق راهم داشته باشد ویااینکه مرد به سردفترطلاق وکالت دراجرای صیغه طلاق هم بدهد یااینکه دادگاه به نوعی به نمایندگی سردفتر دراجرای صیغه طلاق که معمولا درطلاق های به درخواست زن است نیز اشاره کرده باشد برگه گواهی عدم امکان سازش تان را بررسی کنید وبه دفترطلاق نیزمراجعه کنید که به چه مجوزی صیغه طلاق را جاری وثبت کرده اند