مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

سلام خسته نباشید، من یک مغازه به شخصی اجاره دادم و در مغازم تعدادی یخچال فریزر بوده ک در قرارداد اجاره نوشته نشده.
در برگه ای جدا لیست وسایل و امضای طرف و شاهد ویک عدد چک بابت وسایل تنظیم شده است که تاریخ تحویل ندارد.
حالا از طرف درخواست گرفتن وسایل را دارم ایشان میگویند که تا اخر قرارداد مغازه وسایل را نمیدم ایا میتواند بگوید وسایل با مغازه است در صورتی که در قرار داد مغازه نیامده است و ندهد وسایل را؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلم اظهارات شما نشان دهنده همین است که با وسایل اجاره دادید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت اختلاف تشخیص موضوع با دادگاه است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر نمی تواند.دادخواست استرداد وسایل دهید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید ثابت کنید که منظور شما اجاره مغازه با وسایل نبوده

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دادخواست استرداد وسایل رابدهید بدوا اظهارنامهدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید طبق قرارداد عمل نمایید و ظاهرا وسائل جز مورد اجاره میباشد مگر در قرار داد شرط خاصی ذکر شده باشد و