مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض ثالث اصلی بر رای داور مبنی بر فسخ معامله

با سلام . من به رای داوری مبنی بر فسخ معامله واحد آپارتمانی به دلیل عدم پرداخت بخشی از ثمن معامله (علیرغم عدم وجود شرط فسخ در قراردادشان) اعتراض ثالث اصلی کردم ولی تاریخ قرارداد خرید من بعد از رای فسخ هست و فروشنده من و همچنین طرف دوم رای داوری که فروشنده فروشنده بنده هستند هم از فسخ قرارداد اطلاع نداشتند حتی موافقت نامه داوری هم امضا نکرده اند.آیا این تاریخ قرارداد من دلیلی برای رای عدم استماع میتونه باشه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد.